Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kharma F.C. (122061) - Atl. Katanga (312121) » 148813296: T22/J10/IX

Liga 148813296 Información oficial sobre el partido 148813296 en Hattrick

12.01.2008 15:45:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 10 / IX.1996 (177491)

Schuster team Alineación oficial del equipo 'Schuster team' en el partido 1 - 5 Atl. Katanga Alineación oficial del equipo 'Atl. Katanga' en el partido
0 - 1 Carlos Álvarez (3')
0 - 2 Grzegorz Jamroziak (23')
0 - 3 Grzegorz Jamroziak (48')
0 - 4 Luca Marinelli (49')
0 - 5 Marcell Bessemer (81')
Marco Manuel Paulick (83') 1 - 5
Schuster team Alineación oficial del equipo 'Schuster team' en el partido 1 - 5 Atl. Katanga Alineación oficial del equipo 'Atl. Katanga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Schuster team Alineación oficial del equipo 'Schuster team' en el partido 1 - 1 Atl. Katanga Alineación oficial del equipo 'Atl. Katanga' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,6 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schuster team

Goles Goles

  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Als 83 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Schuster va acabar amb la pilota als peus de Marco Manuel Paulick que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Schuster va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Per Antonsson va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Passaven 29 minuts quan Wout Buttner des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Adrián Estupiñán de Schuster es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 35, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 208 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Per Antonsson de Schuster va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Carlos Langoechea que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Wout Buttner va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 73 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Atl. Katanga

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Carlos Álvarez va posar els visitants Katanga per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 105 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 23, Carlos Álvarez va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Grzegorz Jamroziak, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Grzegorz Jamroziak, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Luca Marinelli, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Katanga va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Marcell Bessemer, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jamil Portenho de Katanga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jamil Portenho va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcell Bessemer de Katanga es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.