Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciutat Elche C.F (119154) - mentolin (313072) » 148749772: T22/J9/IX

Liga 148749772 Información oficial sobre el partido 148749772 en Hattrick

05.01.2008 15:45:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / IX.1619 (177114)

caxondos team Alineación oficial del equipo 'caxondos team' en el partido 4 - 0 RUBEN-OT Alineación oficial del equipo 'RUBEN-OT' en el partido
Haris Skandalakis (41') 1 - 0
Javier Samaniego (43') 2 - 0
Haris Skandalakis (58') 3 - 0
Álvaro Cequeril (71') 4 - 0
caxondos team Alineación oficial del equipo 'caxondos team' en el partido 4 - 0 RUBEN-OT Alineación oficial del equipo 'RUBEN-OT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
caxondos team Alineación oficial del equipo 'caxondos team' en el partido 2 - 0 RUBEN-OT Alineación oficial del equipo 'RUBEN-OT' en el partido
Tiene suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

caxondos team

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Caxondos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Haris Skandalakis va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Javier Samaniego de Caxondos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Haris Skandalakis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 117 Minuto 71 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Imanol Bueno, que quasi sense aire va regalar la pilota a Álvaro Cequeril de Caxondos, que, amb energies de reserva, va fer el 4 - 0. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Caxondos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tiziano Lanzani va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Timoteu Palomera.
  • 234 Minuto 53 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Tiziano Lanzani va fallar un penal al minut 53.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Raúl Matute Llera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Timoteu Palomera va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Zenón Copas gairebé va marcar per a Caxondos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduard Marín de Caxondos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

RUBEN-OT

Lesiones Lesiones