Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Joel Coruña (440402) - Backstab.F.C (799177) » 148707086: T22/J1/IX

Liga 148707086 Información oficial sobre el partido 148707086 en Hattrick

10.11.2007 15:45:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / IX.1610 (177105)

UCRIF F.C. Alineación oficial del equipo 'UCRIF F.C.' en el partido 0 - 2 Ballantines como clines Alineación oficial del equipo 'Ballantines como clines' en el partido
0 - 1 Diego Miguel Valle (27')
0 - 2 Diego Miguel Valle (61')
UCRIF F.C. Alineación oficial del equipo 'UCRIF F.C.' en el partido 0 - 2 Ballantines como clines Alineación oficial del equipo 'Ballantines como clines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UCRIF F.C. Alineación oficial del equipo 'UCRIF F.C.' en el partido 1 - 1 Ballantines como clines Alineación oficial del equipo 'Ballantines como clines' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,9 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UCRIF F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Joaquín Donoso arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Maestre Salinas de UCRIF es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Sanz de UCRIF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Antonio Sanz de UCRIF es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 66.

Ballantines como clines

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Ballantines va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Diego Miguel Valle va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 137 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 61 una excel·lent centrada de Víctor Nave va arribar a Diego Miguel Valle, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Francisco Gayón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ballantines va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en Emilio Santalla va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Txema Nava es va comportar com un juvenil al minut 35 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sebastián Guzmán Pérez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sebastián Guzmán Pérez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.