Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SteauaDelGrifo C.F. (1420994) - The Money Team 14 (1436999) » 148652800: T22/J4/IX

Liga 148652800 Información oficial sobre el partido 148652800 en Hattrick

01.12.2007 15:40:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / IX.1023 (61294)

SteauaDelGrifo C.F. Alineación oficial del equipo 'SteauaDelGrifo C.F.' en el partido 4 - 0 Emelec team Alineación oficial del equipo 'Emelec team' en el partido
Sébastien Somon (13') 1 - 0
Sébastien Somon (35') 2 - 0
José María Monzón Mazo (56') 3 - 0
Remi Suykens (63') 4 - 0
SteauaDelGrifo C.F. Alineación oficial del equipo 'SteauaDelGrifo C.F.' en el partido 4 - 0 Emelec team Alineación oficial del equipo 'Emelec team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SteauaDelGrifo C.F. Alineación oficial del equipo 'SteauaDelGrifo C.F.' en el partido 2 - 1 Emelec team Alineación oficial del equipo 'Emelec team' en el partido
Tiene suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SteauaDelGrifo C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del SteauaDelGrifo contenien la respiració mentre en Sébastien Somon s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 35, en Kor Bezemer la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Sébastien Somon que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan SteauaDelGrifo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de José María Monzón Mazo des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): SteauaDelGrifo va obtenir un penal al minut 63, que va llançar a la perfecció Remi Suykens. 4 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sébastien Somon va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SteauaDelGrifo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Guillén Cabado, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Natan Cherenkovskiy, jugador de SteauaDelGrifo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 34. Guillén Cabado, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Emelec team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Radovan Feranec va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Héctor Delgado, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Thomasz Malmros va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Héctor Delgado va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alfred Anthony va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 60 de joc.