Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Noctumnos FC (1438475) - MALAGA 79 C.F. (1430714) » 148594071: T22/J1/IX

Liga 148594071 Información oficial sobre el partido 148594071 en Hattrick

10.11.2007 15:40:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / IX.843 (61114)

Los Rosita Alineación oficial del equipo 'Los Rosita' en el partido 3 - 1 R.C.D. CHAKAL Alineación oficial del equipo 'R.C.D. CHAKAL' en el partido
0 - 1 Mauro Gorrotxategi Azurmen (39')
Bjarke Tøgersen (43') 1 - 1
Luca Pittoni (72') 2 - 1
Endre Gács (80') 3 - 1
Los Rosita Alineación oficial del equipo 'Los Rosita' en el partido 3 - 1 R.C.D. CHAKAL Alineación oficial del equipo 'R.C.D. CHAKAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Rosita Alineación oficial del equipo 'Los Rosita' en el partido 6 - 0 R.C.D. CHAKAL Alineación oficial del equipo 'R.C.D. CHAKAL' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Rosita

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Bjarke Tøgersen va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 43.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Luca Pittoni va donar a Rosita un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Rosita pel centre va donar un gran resultat: el gol de Endre Gács va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Rosita van sortir al contraatac amb encert al minut 15, però Ettore Bauer no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Rosita va estar a punt de posar-se per davant al minut 67 però Luca Pittoni va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Rosita va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Bjarke Tøgersen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Gisbert Lukoschus-Schultz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paw Aabrink de Rosita va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Gisbert Lukoschus-Schultz de Rosita va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

R.C.D. CHAKAL

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mauro Gorrotxategi Azurmen quedar desmarcat i marcar per a R.C.D. al minut 39. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): R.C.D. va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Carlos Abanto va quedar-se sol davant el porter Allerd Baillieu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del R.C.D. que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rai Codina, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Portet, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Guarino Pintore no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rai Codina estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33 de partit, el jugador Carlos Abanto de R.C.D. es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): Lluís Miravent va sortir coix del terreny de joc, substituït per Daniel Marcó. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.