Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

locked default (1367082) - Cirria F.C (988960) » 148576472: T22/J9/IX

Liga 148576472 Información oficial sobre el partido 148576472 en Hattrick

05.01.2008 15:40:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / IX.785 (61056)

Ereccion Malandrina Alineación oficial del equipo 'Ereccion Malandrina' en el partido 4 - 0 piko farelo team Alineación oficial del equipo 'piko farelo team' en el partido
Samuel Ferrero (14') 1 - 0
Samuel Ferrero (34') 2 - 0
Axel Duperray (35') 3 - 0
José Mendizábal (47') 4 - 0
Ereccion Malandrina Alineación oficial del equipo 'Ereccion Malandrina' en el partido 4 - 0 piko farelo team Alineación oficial del equipo 'piko farelo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ereccion Malandrina Alineación oficial del equipo 'Ereccion Malandrina' en el partido 4 - 0 piko farelo team Alineación oficial del equipo 'piko farelo team' en el partido
Tiene un resultado normal 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ereccion Malandrina

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Jesús Romeu estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Samuel Ferrero va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 14.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Malandrina va aconseguir el 2 - 0 quan Samuel Ferrero va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Malandrina va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Axel Duperray va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Malandrina va obtenir un penal al minut 47, que va llançar a la perfecció José Mendizábal. 4 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 7, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En José Mendizábal sempre els tira per la dreta i en Eric Solano, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): Al minut 16, José Mendizábal gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Samuel Ferrero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en José Mendizábal, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Axel Duperray de Malandrina va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Alfredo Palma, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Alberto Lins de Malandrina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 63 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 63 va fer que Jesús Romeu de Malandrina hagués d'abandonar el terreny de joc. Marco Simonetti va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

piko farelo team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En José Miguel Torres va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Miguel Torres de farelo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.