Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oxigen F.C. (315540) - DJALMIÑAS (773643) » 148572214: T22/J3/IX

Liga 148572214 Información oficial sobre el partido 148572214 en Hattrick

24.11.2007 15:40:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 3 / IX.765 (61036)

Majinga Zetto Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Majinga Zetto Soccer Team' en el partido 1 - 5 serranillos del valle c.f Alineación oficial del equipo 'serranillos del valle c.f' en el partido
0 - 1 Valerio Vestuti (24')
0 - 2 Jorge González Fraguas (31')
0 - 3 Edgar Geoffard (37')
Xedeón Penín (47') 1 - 3
1 - 4 Diego Giménez Reyna (65')
1 - 5 Telmo Gandra (75')
Majinga Zetto Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Majinga Zetto Soccer Team' en el partido 1 - 5 serranillos del valle c.f Alineación oficial del equipo 'serranillos del valle c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Majinga Zetto Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Majinga Zetto Soccer Team' en el partido 1 - 4 serranillos del valle c.f Alineación oficial del equipo 'serranillos del valle c.f' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majinga Zetto Soccer Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 47, en Jorge Estevez la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Xedeón Penín que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Estevez de Majinga es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

serranillos del valle c.f

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Valerio Vestuti donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Jorge González Fraguas va aprofitar un error defensiu al minut 31, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a serranillos.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Edgar Geoffard de serranillos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Diego Giménez Reyna de serranillos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 65 de partit.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 75, serranillos va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Telmo Gandra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): serranillos van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però Carlos Mariategui no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diego Giménez Reyna va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jorge González Fraguas al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Ignasi Torrentallé de serranillos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ignasi Torrentallé va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.