Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Danko C.F. (1365612) - 7PK2 FC (1421934) » 148538302: T22/J5/IX

Liga 148538302 Información oficial sobre el partido 148538302 en Hattrick

08.12.2007 15:40:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 5 / IX.665 (60936)

Real Suciedad SAD Alineación oficial del equipo 'Real Suciedad SAD' en el partido 1 - 5 Maccabi Dalsar C.F. Alineación oficial del equipo 'Maccabi Dalsar C.F.' en el partido
0 - 1 Eric Rovira (11')
0 - 2 Eric Rovira (28')
0 - 3 Víctor Díez (37')
0 - 4 Gerardo Alonso (38')
0 - 5 Eduardo Fitero (67')
Víctor Sacedón (87') 1 - 5
Real Suciedad SAD Alineación oficial del equipo 'Real Suciedad SAD' en el partido 1 - 5 Maccabi Dalsar C.F. Alineación oficial del equipo 'Maccabi Dalsar C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Suciedad SAD Alineación oficial del equipo 'Real Suciedad SAD' en el partido 0 - 4 Maccabi Dalsar C.F. Alineación oficial del equipo 'Maccabi Dalsar C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Suciedad SAD

Goles Goles

  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): El Suciedad era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Víctor Sacedón va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Víctor Díez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jesús Romero Hernández estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dionisio Ríos Jiménez de Suciedad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Romero Hernández de Suciedad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): Marcos Ribera, de Suciedad, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jesús Cañellas el va substituir.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Diógenes Ruiz ocupà el lloc d'en Ignacio Noboa al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de Suciedad quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Maccabi Dalsar C.F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Eric Rovira va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): Eric Rovira va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Maccabi gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Víctor Díez va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gerardo Alonso, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 67, Maccabi va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Eduardo Fitero.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Eduardo Fitero va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 68, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jörg Magg, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jörg Magg va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jörg Magg. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Lloret es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.