Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

madrid c.f (309636) - TOXIRIANAS C.F. (775694) » 148497812: T22/J4/IX

Liga 148497812 Información oficial sobre el partido 148497812 en Hattrick

01.12.2007 15:40:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / IX.545 (60816)

La Anchoa Asesina Alineación oficial del equipo 'La Anchoa Asesina' en el partido 0 - 1 TOXIRIANAS C.F. Alineación oficial del equipo 'TOXIRIANAS C.F.' en el partido
0 - 1 Crispin Bebeto (43')
La Anchoa Asesina Alineación oficial del equipo 'La Anchoa Asesina' en el partido 0 - 1 TOXIRIANAS C.F. Alineación oficial del equipo 'TOXIRIANAS C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Anchoa Asesina Alineación oficial del equipo 'La Anchoa Asesina' en el partido 0 - 1 TOXIRIANAS C.F. Alineación oficial del equipo 'TOXIRIANAS C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Anchoa Asesina

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Asesina va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carlos Somalo Portero va sortir per sobre el travesser.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Ambrósio Morgadinho va estar a punt d'empatar per a Asesina quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Hugo Eiras va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Asesina van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Orlando Pereda va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77 de partit, el jugador Corrado Ippolito de Asesina es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Ambrósio Morgadinho, que no va rendir al seu nivell habitual.

TOXIRIANAS C.F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Crispin Bebeto va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mihails Vismanis ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Armando Johaekens ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Lutz Otto-Peters quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en David Pérez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Javier Piñero va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Mihails Vismanis, el jugador de TOXIRIANAS va ser expulsat al minut 18.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Ovidiu Stan. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.