Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Aguilar (774467) - burchet (1422026) » 148381569: T22/J11/IX

Liga 148381569 Información oficial sobre el partido 148381569 en Hattrick

19.01.2008 15:40:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 11 / IX.198 (60469)

C.D.Aguilar Alineación oficial del equipo 'C.D.Aguilar' en el partido 2 - 0 ParaliticosSE Alineación oficial del equipo 'ParaliticosSE' en el partido
Medartas Ra?ytinis (57') 1 - 0
Sorinel Tãmas (74') 2 - 0
C.D.Aguilar Alineación oficial del equipo 'C.D.Aguilar' en el partido 2 - 0 ParaliticosSE Alineación oficial del equipo 'ParaliticosSE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Aguilar Alineación oficial del equipo 'C.D.Aguilar' en el partido 1 - 0 ParaliticosSE Alineación oficial del equipo 'ParaliticosSE' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Aguilar

Goles Goles

  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 57 gràcies a la jugada de Medartas Rašytinis, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Sorinel Tãmas de Aguilar va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Vidal Balares va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aguilar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Aguilar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sorinel Tãmas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francesco Calboni.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Valdemar Samko del Aguilar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Aguilar ho intentava per la dreta per mitjà de Constantin Rusen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Vasko Vasilev de Aguilar gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Vasko Vasilev de Aguilar es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

ParaliticosSE

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Karl Krogslund Andersen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jorge Vicente Gutiérrez Solana haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a ParaliticosSE al minut 84.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patrik Dehlman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomi Eteläpää de ParaliticosSE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.