Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jskajkgovnfadvadvafdansfdnsddf (118309) - Petrel.F.C. (437300) » 148345290: T22/J7/IX

Liga 148345290 Información oficial sobre el partido 148345290 en Hattrick

22.12.2007 15:40:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / IX.88 (60359)

huerta del rey Alineación oficial del equipo 'huerta del rey' en el partido 6 - 0 atletico rochela Alineación oficial del equipo 'atletico rochela' en el partido
Cedric Bromet (6') 1 - 0
Erik Wieneritsch (16') 2 - 0
Nuno Morais (32') 3 - 0
Matías Salas (76') 4 - 0
Edgar Kempny (82') 5 - 0
Odd Haugland (87') 6 - 0
huerta del rey Alineación oficial del equipo 'huerta del rey' en el partido 6 - 0 atletico rochela Alineación oficial del equipo 'atletico rochela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
huerta del rey Alineación oficial del equipo 'huerta del rey' en el partido 8 - 0 atletico rochela Alineación oficial del equipo 'atletico rochela' en el partido
Tiene mala suerte 7.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

huerta del rey

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): huerta prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Cedric Bromet va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Erik Wieneritsch va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a huerta.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip huerta va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Nuno Morais va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan huerta va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Matías Salas des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): huerta va augmentar la diferència quan Edgar Kempny no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): huerta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Odd Haugland va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Cedric Bromet de huerta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Cedric Bromet, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Erik Wieneritsch es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henning Hennef de huerta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edgar Kempny de huerta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edgar Kempny de huerta va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74 de partit, el jugador Claudiu Barcan de huerta es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

atletico rochela

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73, José Romero Maura de atletico va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Fullana de atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Luis Olaguer ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.