Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estudiantes De La Argentina (795643) - Libelulars (1435391) » 148339013: T22/J2/IX

Liga 148339013 Información oficial sobre el partido 148339013 en Hattrick

17.11.2007 15:40:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 2 / IX.69 (60340)

los tigres de Bejanque Alineación oficial del equipo 'los tigres de Bejanque' en el partido 6 - 1 Libelulars Alineación oficial del equipo 'Libelulars' en el partido
0 - 1 Gunter Pimmingstorfer (9')
Miguel Santana (24') 1 - 1
Oliviu Pavel (30') 2 - 1
Arif Özkoç (35') 3 - 1
Arif Özkoç (62') 4 - 1
Allesandro van Nijnanten (75') 5 - 1
Besfort Kumaraku (78') 6 - 1
los tigres de Bejanque Alineación oficial del equipo 'los tigres de Bejanque' en el partido 6 - 1 Libelulars Alineación oficial del equipo 'Libelulars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
los tigres de Bejanque Alineación oficial del equipo 'los tigres de Bejanque' en el partido 5 - 2 Libelulars Alineación oficial del equipo 'Libelulars' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los tigres de Bejanque

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Bejanque equilibrava la balança al minut 24. En Miguel Santana, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Allesandro van Nijnanten sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Oliviu Pavel que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Bejanque va aconseguir el 3 - 1 quan Arif Özkoç va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bejanque va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Arif Özkoç progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bejanque va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Allesandro van Nijnanten progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Besfort Kumaraku de Bejanque va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Miguel Santana de Bejanque va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Franck Reix una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Estanislao Gualsoro va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugenio Elba de Bejanque es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.

Libelulars

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, Libelulars es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gunter Pimmingstorfer es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Simo Rekonen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Inocencio Cirueña no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Ramírez de Libelulars va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Passats 7 minuts de joc, en Hóracio Arrifana de Libelulars va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Rudolf van Thiel de Libelulars va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Orest Muratov va prendre el seu rol al minut 87.