Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aniel (779935) - urretxu (1435422) » 148336623: T22/J4/IX

Liga 148336623 Información oficial sobre el partido 148336623 en Hattrick

01.12.2007 15:40:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / IX.63 (60334)

Steve Francis Alineación oficial del equipo 'Steve Francis' en el partido 1 - 1 Dr. Mandinga Alineación oficial del equipo 'Dr. Mandinga' en el partido
0 - 1 Diego Sánchez Cruz (43')
Einar Mealla (45') 1 - 1
Steve Francis Alineación oficial del equipo 'Steve Francis' en el partido 1 - 1 Dr. Mandinga Alineación oficial del equipo 'Dr. Mandinga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steve Francis Alineación oficial del equipo 'Steve Francis' en el partido 0 - 1 Dr. Mandinga Alineación oficial del equipo 'Dr. Mandinga' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steve Francis

Goles Goles

  • 139 Minuto 45 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Einar Mealla va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Emilio Escoriaza.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Francis sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Raúl Turuelo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 220 Minuto 56 (Ocasión de falta): En Francisco Agüero es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): Iñaki Zalla no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Xeraldo Padilla.
  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Ramón Lascaris de Francis va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José Ramón Fernández Bautista va prendre el seu rol al minut 45.

Dr. Mandinga

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Diego Sánchez Cruz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Xavi Balanyà va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Agüero, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Al minut 45 de partit, Emilio Escoriaza quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Diego Sánchez Cruz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Agüero, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Rafael Rambures haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Mandinga al minut 65.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Santolalla de Mandinga es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Mira Andrade de Mandinga es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Emilio Escoriaza de Mandinga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 45 de partit, Alfonso Santolalla de Mandinga va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Diego Sánchez Cruz de Mandinga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones