Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZARPASTEAM (1437481) - gasolinera av cid (489795) » 148318660: T22/J10/IX

Liga 148318660 Información oficial sobre el partido 148318660 en Hattrick

12.01.2008 15:40:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 10 / IX.9 (60280)

ZARPASTEAM Alineación oficial del equipo 'ZARPASTEAM' en el partido 3 - 0 Club Balonmano Dos Hermanas Alineación oficial del equipo 'Club Balonmano Dos Hermanas' en el partido
Franz Lievre (2') 1 - 0
Edmund Baranowski (41') 2 - 0
Baltazar Jaguariúna (82') 3 - 0
ZARPASTEAM Alineación oficial del equipo 'ZARPASTEAM' en el partido 3 - 0 Club Balonmano Dos Hermanas Alineación oficial del equipo 'Club Balonmano Dos Hermanas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ZARPASTEAM Alineación oficial del equipo 'ZARPASTEAM' en el partido 6 - 0 Club Balonmano Dos Hermanas Alineación oficial del equipo 'Club Balonmano Dos Hermanas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZARPASTEAM

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Franz Lievre, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): ZARPASTEAM va aconseguir el 2 - 0 quan Edmund Baranowski va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Baltazar Jaguariúna va augmentar la diferència de ZARPASTEAM a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Franz Lievre, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Baltazar Jaguariúna va sorprendre Jose Enrique Helguera amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Franz Lievre va rematar alt.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Leander Westra, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Edmund Baranowski de ZARPASTEAM gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Mario Haderer va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Miguel Campmany, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Era el minut 40 quan després d'una dura entrada, el jugador Janek Sośnicki de ZARPASTEAM s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Leander Westra va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de ZARPASTEAM es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Club Balonmano Dos Hermanas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Velón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Melchor Jordo de Balonmano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Miguel Estébanez ocupà el lloc d'en César Latorre al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de Balonmano quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.