Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The team of the winners (799401) - Mouses team (440648) » 148305045: T22/J11/VIII

Liga 148305045 Información oficial sobre el partido 148305045 en Hattrick

19.01.2008 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 11 / VIII.1216 (178759)

The team of the winners Alineación oficial del equipo 'The team of the winners' en el partido 4 - 0 F.C.Menelgor Alineación oficial del equipo 'F.C.Menelgor' en el partido
Theo Kruijdenberg (5') 1 - 0
Alberto Padilla (55') 2 - 0
Theo Kruijdenberg (71') 3 - 0
Domonkos Kossuth (87') 4 - 0
The team of the winners Alineación oficial del equipo 'The team of the winners' en el partido 4 - 0 F.C.Menelgor Alineación oficial del equipo 'F.C.Menelgor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The team of the winners Alineación oficial del equipo 'The team of the winners' en el partido 4 - 0 F.C.Menelgor Alineación oficial del equipo 'F.C.Menelgor' en el partido
Tiene un resultado normal 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The team of the winners

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Theo Kruijdenberg va donar a winners un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alberto Padilla, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a winners.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Manuel Loureiro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Theo Kruijdenberg va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 71.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de winners va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Domonkos Kossuth progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Àngel Llussà al minut 11 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tom Rohrs va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 18 quan Alberto Padilla de winners gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Àngel Llussà al minut 18 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Walter Maciupiec va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Alberto Padilla gairebé va marcar per a winners des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Àngel Llussà al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alberto Padilla va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Walter Maciupiec per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Àngel Llussà va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Padilla de winners la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): Miguel Mateu Vilaseca va sortir coix del terreny de joc, substituït per Alberto Padilla. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Patrick Dittrich es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 1 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Theo Kruijdenberg, en lloc de córrer, relliscava.

F.C.Menelgor

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Menelgor van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Nahuel Viudes des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Marín Díez de F.C.Menelgor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Loinaz de F.C.Menelgor es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agustí Antich de F.C.Menelgor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 19 va fer que Paco Soler de F.C.Menelgor hagués d'abandonar el terreny de joc. Juan Carlos Loinaz va entrar al terreny de joc per suplir-lo.