Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el madrid de samuel (798848) - victoreto f.c (990990) » 148289155: T22/J1/VIII

Liga 148289155 Información oficial sobre el partido 148289155 en Hattrick

10.11.2007 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / VIII.1636 (179179)

Izquinho Alineación oficial del equipo 'Izquinho' en el partido 2 - 0 Muralla de Lugo Alineación oficial del equipo 'Muralla de Lugo' en el partido
Rémi Jäpel (26') 1 - 0
Marc Lami (31') 2 - 0
Izquinho Alineación oficial del equipo 'Izquinho' en el partido 2 - 0 Muralla de Lugo Alineación oficial del equipo 'Muralla de Lugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Izquinho Alineación oficial del equipo 'Izquinho' en el partido 2 - 0 Muralla de Lugo Alineación oficial del equipo 'Muralla de Lugo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Izquinho

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Rémi Jäpel va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Izquinho.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Izquinho a 2 - 0. Marc Lami va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Nimrod Rimon marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Mirco Haidmayer que va xutar a fora per molt poc.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Mirco Haidmayer gairebé va marcar per a Izquinho des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Marquesi al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Christophe Lécluse va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Marquesi al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Damiano Baroni va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Nimrod Rimon va sortir molt desviat al minut 86.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vadim Grusov de Izquinho es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En Vallo Talur de Izquinho va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Damiano Baroni va prendre el seu rol al minut 19.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Izquinho va fer una substitució al minut 83. Martin Bican va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Erik Rauch-Höphffner.
  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Després de 88 minuts, Izquinho va veure com el seu jugador Qiu Young Jae havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Clément Agasse entraria per ocupar el seu lloc.

Muralla de Lugo

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 10 en Haralambi Banev ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Adalwolf Straussen el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Muralla va anar a parar a la dreta de l'atac on en Filippo Bua, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 250 Minuto 69 (Ocasión de falta): Després de 69 minuts, Adalwolf Straussen va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Qiu Young Jae el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ola Dyrell de Muralla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.