Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Majhestros (122393) - Helojitown (990388) » 148288768: T22/J7/VIII

Liga 148288768 Información oficial sobre el partido 148288768 en Hattrick

22.12.2007 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / VIII.1634 (179177)

Majhestros Alineación oficial del equipo 'Majhestros' en el partido 4 - 2 catiteam Alineación oficial del equipo 'catiteam' en el partido
0 - 1 Sansón Vergara del Toro (30')
Leif Westberg (32') 1 - 1
1 - 2 Sansón Vergara del Toro (53')
Leif Westberg (66') 2 - 2
Walter Mezzanotte (77') 3 - 2
Juan Luis Mirete (85') 4 - 2
Majhestros Alineación oficial del equipo 'Majhestros' en el partido 4 - 2 catiteam Alineación oficial del equipo 'catiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Majhestros Alineación oficial del equipo 'Majhestros' en el partido 7 - 0 catiteam Alineación oficial del equipo 'catiteam' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majhestros

Goles Goles

  • 114 Minuto 32 (Gol de penalti): Després de 32 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Majhestros, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Leif Westberg de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Leif Westberg va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 66.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Majhestros va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 77 Walter Mezzanotte va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Juan Luis Mirete va incrementar l'avantatge de Majhestros amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luis Bausa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Mario Mauro va sortir coix del terreny de joc, substituït per Allan Paine. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86, Fabrizio Alaimo de Majhestros es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

catiteam

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 30, en Luis Rubio la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Sansón Vergara del Toro que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): Amb 53 minuts jugats, Sansón Vergara del Toro de catiteam va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): catiteam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Filipe Silva va desviar el xut final de Sansón Vergara del Toro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jonathon Cawcutt.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Valentin Buga de catiteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 10 (Lesión grave): Gustavo Omar D'Agostino, de catiteam, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Tom Palzer el va substituir.
  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Després de 21 minuts jugats, Czesław Dobruk es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Valentin Buga.
  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de catiteam, en Daniel Carvajal, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): Després de 52 minuts jugats, Ciprian Bordei es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Samuel Fernández Riviera.