Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thunderforce F.C. (314234) - Not Enough F.C (800299) » 148276045: T22/J7/VIII

Liga 148276045 Información oficial sobre el partido 148276045 en Hattrick

22.12.2007 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / VIII.1300 (178843)

Thunderforce F.C. Alineación oficial del equipo 'Thunderforce F.C.' en el partido 3 - 2 xabiprieto-yeste Alineación oficial del equipo 'xabiprieto-yeste' en el partido
Antonio Fuentes (30') 1 - 0
Vítor Lameira (37') 2 - 0
2 - 1 Daniel Schwab (41')
2 - 2 Daniel Schwab (62')
Álvaro Rubio (68') 3 - 2
Thunderforce F.C. Alineación oficial del equipo 'Thunderforce F.C.' en el partido 3 - 2 xabiprieto-yeste Alineación oficial del equipo 'xabiprieto-yeste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thunderforce F.C. Alineación oficial del equipo 'Thunderforce F.C.' en el partido 0 - 1 xabiprieto-yeste Alineación oficial del equipo 'xabiprieto-yeste' en el partido
Tiene bastante suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thunderforce F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Thunderforce va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Antonio Fuentes, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): El gol de falta de Vítor Lameira sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 37 i ampliar l'avantatge de Thunderforce a 2 - 0.
  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Thunderforce va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Álvaro Rubio va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ilmari Kilpinen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jarosław Czeszewski de Thunderforce es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Vítor Lameira se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Friso Herder tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

xabiprieto-yeste

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Un mica després, Daniel Schwab de xabiprieto-yeste va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 107 Minuto 62 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Daniel Schwab! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en Daniel Schwab va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 70 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Daniel Schwab va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.