Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

O Carro (800208) - wanxo (122240) » 148273621: T22/J9/VIII

Liga 148273621 Información oficial sobre el partido 148273621 en Hattrick

05.01.2008 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / VIII.1540 (179083)

Sporting Comerma Alineación oficial del equipo 'Sporting Comerma' en el partido 0 - 2 JAGAR F.C. Alineación oficial del equipo 'JAGAR F.C.' en el partido
0 - 1 Yiorgos Kalkounos (6')
0 - 2 David Ballesta (8')
Sporting Comerma Alineación oficial del equipo 'Sporting Comerma' en el partido 0 - 2 JAGAR F.C. Alineación oficial del equipo 'JAGAR F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Comerma Alineación oficial del equipo 'Sporting Comerma' en el partido 0 - 1 JAGAR F.C. Alineación oficial del equipo 'JAGAR F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Comerma

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 17, però el xut de Oskar Hubl des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sporting va anar a parar a la dreta de l'atac on en Peer Ruhrpott, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Sporting van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Francisco Alberca Fernández no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marius Sprendlingen.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oskar Hubl es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 7 de partit, quan un jugador de Sporting, en Francisco Alberca Fernández, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

JAGAR F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Yiorgos Kalkounos que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 8 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 8, JAGAR va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser David Ballesta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després de 13 minuts, Florian Kurtz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pepe Macaya Márquez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Yiorgos Kalkounos després de 59 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pepe Macaya Márquez va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcin Horczak després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pepe Macaya Márquez va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luis Aramburu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Era el minut 80 quan després d'una dura entrada, el jugador Luis Aramburu de JAGAR s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.