Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Humilde Deportivo de Ratalona (800977) - Pol C.F. (435673) » 148270188: T22/J3/VIII

Liga 148270188 Información oficial sobre el partido 148270188 en Hattrick

24.11.2007 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 3 / VIII.1521 (179064)

futbol club oriol Alineación oficial del equipo 'futbol club oriol' en el partido 2 - 2 Pol C.F. Alineación oficial del equipo 'Pol C.F.' en el partido
0 - 1 Filipe Batista (3')
0 - 2 Pablo Fernández Rodríguez (13')
Bruno Carni (46') 1 - 2
David Peón (70') 2 - 2
futbol club oriol Alineación oficial del equipo 'futbol club oriol' en el partido 2 - 2 Pol C.F. Alineación oficial del equipo 'Pol C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
futbol club oriol Alineación oficial del equipo 'futbol club oriol' en el partido 3 - 1 Pol C.F. Alineación oficial del equipo 'Pol C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,9 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

futbol club oriol

Goles Goles

  • 102 Minuto 46 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 46 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Bruno Carni, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el futbol a l'empat.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del futbol s'esgargamellaven dempeus per esperonar David Peón que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 70 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Endre Uhlir va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Mohd Akmal Hizam bin Tuan Shaari del futbol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesper Koppenol va estar a punt d'avançar els locals al minut 87 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 224 Minuto 88 (Ocasión de penalti): futbol va gaudir d'un penal a favor al minut 88, però el jugador Jose Manuel Laina va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Flavio Milleiro.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jose Manuel Laina de futbol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Jesper Koppenol va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de futbol es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): Mohd Akmal Hizam bin Tuan Shaari semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Pol C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Filipe Batista donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 180 Minuto 13 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 13 pels visitants. En Pablo Fernández Rodríguez va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Teemu Kojonen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. C.F. va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Adhik Mittal va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 87. En Svätopluk Baculák va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tamás Laár.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): C.F. es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Hernán Béiztegui no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Baltazar Salgueiro al camp.