Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lumbreras S.A (311359) - Illes Balears (798073) » 148222589: T22/J9/VIII

Liga 148222589 Información oficial sobre el partido 148222589 en Hattrick

05.01.2008 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / VIII.1748 (179291)

Asin Team Alineación oficial del equipo 'Asin Team' en el partido 0 - 3 Ocelot's TeaM Alineación oficial del equipo 'Ocelot's TeaM' en el partido
0 - 1 Luis Ranz (40')
0 - 2 Guillermo Apruzzese (55')
0 - 3 Serge Le Borgne (64')
Asin Team Alineación oficial del equipo 'Asin Team' en el partido 0 - 3 Ocelot's TeaM Alineación oficial del equipo 'Ocelot's TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Asin Team Alineación oficial del equipo 'Asin Team' en el partido 0 - 1 Ocelot's TeaM Alineación oficial del equipo 'Ocelot's TeaM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asin Team

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Fadil Bellens va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Després de 42 minuts, Asin va veure com el seu jugador Ignacio Rusiñol havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Alberto Manso Sainz entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de Asin, en Saša Cicvarić, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Jaroslaw Echterdingen se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Saša Cicvarić va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Ocelot's TeaM

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Luis Ranz de Ocelots va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Guillermo Apruzzese, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Serge Le Borgne va augmentar l'avantatge de Ocelots a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Georges Bertho quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luis Ranz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Ritvars Bučs quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Francisco Figueiras, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Ocelots van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 68, però el xut de Alan Ignacio des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Guillermo Apruzzese de Ocelots va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Alan Ignacio maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.