Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Papa Nöel (794524) - udlp49 (309145) » 148210792: T22/J9/VIII

Liga 148210792 Información oficial sobre el partido 148210792 en Hattrick

05.01.2008 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / VIII.1168 (178711)

Dakitu con los goles Alineación oficial del equipo 'Dakitu con los goles' en el partido 3 - 4 los tiranosaurios futboleros Alineación oficial del equipo 'los tiranosaurios futboleros' en el partido
0 - 1 Juan Eguiguren (3')
Diego Alcázar Yunta (21') 1 - 1
Karlo Simonsen (22') 2 - 1
Daniel Cienfuegos (27') 3 - 1
3 - 2 Qasim Ali (40')
3 - 3 Juan Eguiguren (52')
3 - 4 Juan Eguiguren (72')
Dakitu con los goles Alineación oficial del equipo 'Dakitu con los goles' en el partido 3 - 4 los tiranosaurios futboleros Alineación oficial del equipo 'los tiranosaurios futboleros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Dakitu con los goles Alineación oficial del equipo 'Dakitu con los goles' en el partido 2 - 4 los tiranosaurios futboleros Alineación oficial del equipo 'los tiranosaurios futboleros' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dakitu con los goles

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Després de 21 minuts de partit, Diego Alcázar Yunta igualava per Dakitu en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Karlo Simonsen va donar a Dakitu un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Daniel Cienfuegos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Dakitu.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El jugador local Daniel Cienfuegos per poc que no incrementa el marcador al minut 50. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Engelbert Couzy va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Danny Bøgebjerg de Dakitu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicola Taranto de Dakitu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): Dakitu es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Daniel Cienfuegos no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ramón Pacheco al camp.

los tiranosaurios futboleros

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Juan Eguiguren donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 152 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Qasim Ali de tiranosaurios després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Eguiguren de tiranosaurios va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): tiranosaurios agafava avantatge al minut 72 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juan Eguiguren amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): tiranosaurios va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Möllerhall va desviar el xut final de Håkan Falkflod després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del tiranosaurios que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Håkan Falkflod, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Ramazan Meşale de tiranosaurios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Håkan Falkflod de tiranosaurios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 46 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Qasim Ali no era cap impediment.
  • 301 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Emeterio Barreras va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.