Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETICO PASGUATOS (794577) - Crislaicar (490899) » 148182935: T22/J1/VIII

Liga 148182935 Información oficial sobre el partido 148182935 en Hattrick

10.11.2007 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / VIII.1254 (178797)

ATLETICO PASGUATOS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PASGUATOS' en el partido 0 - 3 patipasiempre Alineación oficial del equipo 'patipasiempre' en el partido
0 - 1 Roberto Aláez Corral (42')
0 - 2 Elmar Hämmerle (52')
0 - 3 Serafim Nascimento (75')
ATLETICO PASGUATOS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PASGUATOS' en el partido 0 - 3 patipasiempre Alineación oficial del equipo 'patipasiempre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATLETICO PASGUATOS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PASGUATOS' en el partido 0 - 4 patipasiempre Alineación oficial del equipo 'patipasiempre' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO PASGUATOS

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Jerónimo Gómez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PASGUATOS.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): PASGUATOS va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Jerónimo Gómez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jerónimo Gómez s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julius Karuse.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Casanova de PASGUATOS es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Erick de Nooijer ocupà el lloc d'en Luciano Carmo al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de PASGUATOS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

patipasiempre

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Roberto Aláez Corral donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rudolf Legat va treure un córner llarg cap al segon pal que en Elmar Hämmerle, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Serafim Nascimento de patipasiempre va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 45 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de patipasiempre va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Timon de Haas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Ross Williamson va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 61, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 217 Minuto 83 (Ocasión evento especial cansancio): Estava tan cansat en Pentti Kurvinen que es va abaixar les mitgetes de tan carregats que tenia els bessons. Rudolf Legat se'n va adonar i el va encarar al minut 83 però la cobertura al defensor va impedir que la jugada acabés en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Serafim Nascimento de patipasiempre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.