Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ferrocarril Oeste C.F (1591287) - Palafolls Street (49233) » 148062239: T22/J4/VIII

Liga 148062239 Información oficial sobre el partido 148062239 en Hattrick

01.12.2007 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / VIII.1303 (178846)

Ferrocarril Oeste C.F Alineación oficial del equipo 'Ferrocarril Oeste C.F' en el partido 2 - 0 kOSTROM F.C. Alineación oficial del equipo 'kOSTROM F.C.' en el partido
Yiorgos Fragkiskatos (20') 1 - 0
Yiorgos Fragkiskatos (67') 2 - 0
Ferrocarril Oeste C.F Alineación oficial del equipo 'Ferrocarril Oeste C.F' en el partido 2 - 0 kOSTROM F.C. Alineación oficial del equipo 'kOSTROM F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ferrocarril Oeste C.F Alineación oficial del equipo 'Ferrocarril Oeste C.F' en el partido 1 - 1 kOSTROM F.C. Alineación oficial del equipo 'kOSTROM F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ferrocarril Oeste C.F

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Corria el minut 20, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Ferrocarril s'avançava en el marcador després que en Yiorgos Fragkiskatos xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Als 67 minuts de joc, els nois de Ferrocarril van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Yiorgos Fragkiskatos augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Franz Josef Oberbauer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Filipe Silva va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ruedi Rector de Ferrocarril es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

kOSTROM F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 23 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pierre van Haaften va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): kOSTROM va estar a punt de marcar quan Américo Artigas va fer una passada impressionant a Franjo Mikulić, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jennes Conscience no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pierre van Haaften estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): kOSTROM va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ian Gress que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Óscar Nabais la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de kOSTROM havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Franjo Mikulić de kOSTROM es va guanyar la targeta groga merescudament.