Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la mamola (797436) - villalones a.d (1433856) » 147967458: T22/J6/VIII

Liga 147967458 Información oficial sobre el partido 147967458 en Hattrick

15.12.2007 15:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 6 / VIII.1013 (54814)

casiopea Alineación oficial del equipo 'casiopea' en el partido 3 - 1 BASTI TEAM Alineación oficial del equipo 'BASTI TEAM' en el partido
0 - 1 Gheorghe Dandar? (26')
Palle Jegindø (74') 1 - 1
Palle Jegindø (86') 2 - 1
Palle Jegindø (87') 3 - 1
casiopea Alineación oficial del equipo 'casiopea' en el partido 3 - 1 BASTI TEAM Alineación oficial del equipo 'BASTI TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
casiopea Alineación oficial del equipo 'casiopea' en el partido 3 - 0 BASTI TEAM Alineación oficial del equipo 'BASTI TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

casiopea

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Palle Jegindø va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 74.
  • 135 Minuto 86 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Palle Jegindø va demostrar la seva experiència quan al minut 86 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 1. És un murri!
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Palle Jegindø va augmentar l'avantatge de casiopea a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Shineyu Ansari! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Palle Jegindø va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Abel Gamarra de casiopea va intentar batre la porteria rival al minut 44 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Al minut 79, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 224 Minuto 82 (Ocasión de penalti): casiopea es va veure beneficiat per la polèmica al minut 82, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Artur Woyna va relliscar al moment de fer el xut i el porter Dobromil Roháč no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Harinath Singh de casiopea amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Konstantin Samodeenko.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): casiopea va fer una substitució al minut 71. Abel Gamarra va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Àlex Reixach.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Konstantin Samodeenko va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

BASTI TEAM

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de BASTI va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gheorghe Dandară, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BASTI va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vilhelm Ivarsson va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de BASTI va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hans Hawkins, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pip Mok de BASTI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Jip van Eerdenburg es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Krešimir Vidulić es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.