Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Power Lover dc (796175) - älvArÖ C.F (1434464) » 147947111: T22/J8/VIII

Liga 147947111 Información oficial sobre el partido 147947111 en Hattrick

29.12.2007 15:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 8 / VIII.950 (54751)

The Belamour Alineación oficial del equipo 'The Belamour' en el partido 3 - 2 älvArÖ C.F Alineación oficial del equipo 'älvArÖ C.F' en el partido
Sérgio Coelho (12') 1 - 0
Marco Cazzato (20') 2 - 0
2 - 1 Esa Ryselin (38')
Stefano Guidorzi (74') 3 - 1
3 - 2 Ralf Loeffen (80')
The Belamour Alineación oficial del equipo 'The Belamour' en el partido 3 - 2 älvArÖ C.F Alineación oficial del equipo 'älvArÖ C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Belamour Alineación oficial del equipo 'The Belamour' en el partido 4 - 0 älvArÖ C.F Alineación oficial del equipo 'älvArÖ C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Belamour

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Belamour prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Sérgio Coelho va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Belamour va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marco Cazzato progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per David Dumas el va rematar Stefano Guidorzi amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Marco Cazzato no va ser aprofitada per en Castejón Panes que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Marc-Marie Werdekker gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Niccolò Doppietti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després David Dumas de Belamour va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Sérgio Coelho gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Niccolò Doppietti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): David Dumas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Niccolò Doppietti va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27 en Marco Cazzato va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

älvArÖ C.F

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats de älvArÖ van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Esa Ryselin va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): En Muhd bin Talib va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ralf Loeffen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): älvArÖ va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Félix De Las Casas es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Esa Ryselin de älvArÖ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76 del partit, Esa Ryselin de l'equip älvArÖ, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.