Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hernan (989373) - Lobelle de Santiago (48388) » 147836726: T22/J5/VIII

Liga 147836726 Información oficial sobre el partido 147836726 en Hattrick

08.12.2007 15:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 5 / VIII.620 (54421)

RC Marienbad Alineación oficial del equipo 'RC Marienbad' en el partido 3 - 1 Lobelle de Santiago Alineación oficial del equipo 'Lobelle de Santiago' en el partido
0 - 1 Mikkel Justesen (17')
Daniel Dinu (24') 1 - 1
Aleu Cintora (37') 2 - 1
Fakhruddin Atre (49') 3 - 1
RC Marienbad Alineación oficial del equipo 'RC Marienbad' en el partido 3 - 1 Lobelle de Santiago Alineación oficial del equipo 'Lobelle de Santiago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RC Marienbad Alineación oficial del equipo 'RC Marienbad' en el partido 3 - 0 Lobelle de Santiago Alineación oficial del equipo 'Lobelle de Santiago' en el partido
Tiene un resultado normal 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RC Marienbad

Goles Goles

  • 109 Minuto 17 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Alberto Monjia després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Lobelle Mikkel Justesen, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Marienbad una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Daniel Dinu, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 24.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Marienbad s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Aleu Cintora per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Fakhruddin Atre va incrementar l'avantatge de Marienbad amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Johnny Carney va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 50 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 50 podia haver acabat en gol, però Sergio Gortazar va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sergio Gortazar al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fakhruddin Atre va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Johnny Carney es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39 de partit, el jugador Johnny Carney de Marienbad es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Lobelle de Santiago

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lobelle va anar a parar a la dreta de l'atac on en Itay Tzemah, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Lobelle Gilad Maimon quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sinval Cavanhaque l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Aleu Cintora no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gilad Maimon estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lobelle va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fernando González va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En David Campana de Lobelle va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Osmo Linnanoja va prendre el seu rol al minut 83.