Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arruabarrena fot (794526) - fran fuente palmera (989285) » 147774571: T22/J1/VIII

Liga 147774571 Información oficial sobre el partido 147774571 en Hattrick

10.11.2007 15:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / VIII.434 (54235)

Helltrip Alineación oficial del equipo 'Helltrip' en el partido 1 - 1 Orduña futbol club Alineación oficial del equipo 'Orduña futbol club' en el partido
0 - 1 Muhamad bin Abdullah (3')
Xavier Piñeiro (15') 1 - 1
Helltrip Alineación oficial del equipo 'Helltrip' en el partido 1 - 1 Orduña futbol club Alineación oficial del equipo 'Orduña futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Helltrip Alineación oficial del equipo 'Helltrip' en el partido 1 - 0 Orduña futbol club Alineación oficial del equipo 'Orduña futbol club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Helltrip

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Passat el minut 15 de joc, Xavier Piñeiro facilitava les coses al Helltrip amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Roberto Gómez va estar a punt de marcar al minut 6 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Shaked Munk va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant David Sánchez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Laureano do Porriño va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Shaked Munk va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Shaked Munk va estar a punt d'acabar en gol al minut 77, però el porter visitant David Sánchez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Helltrip va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roberto Gómez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Sánchez.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Shaked Munk va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant David Sánchez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rieuwert Hasperhoven de Helltrip es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rogério Carolino després que el jugador de Helltrip li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Pierpaolo Simeone, el jugador de Helltrip va ser expulsat al minut 85.

Orduña futbol club

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Mário Jorge Fausto sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Muhamad bin Abdullah que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Muhamad bin Abdullah ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Raül Batlle, jugador de Orduña, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 82. Pedro Lardín, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Orduña es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juan Jesús Abejaro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Eriberto Albalá al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Juan Jesús Abejaro va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.