Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Unstoppables (776869) - Turk0s! (1419866) » 147715434: T22/J10/VIII

Liga 147715434 Información oficial sobre el partido 147715434 en Hattrick

12.01.2008 15:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 10 / VIII.259 (54060)

FC Unstoppables Alineación oficial del equipo 'FC Unstoppables' en el partido 1 - 2 ANCORETES Alineación oficial del equipo 'ANCORETES' en el partido
Josep Gramunt (78') 1 - 0
1 - 1 Edgar Roseau (85')
1 - 2 Luigi Di Cosmo (87')
FC Unstoppables Alineación oficial del equipo 'FC Unstoppables' en el partido 1 - 2 ANCORETES Alineación oficial del equipo 'ANCORETES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Unstoppables Alineación oficial del equipo 'FC Unstoppables' en el partido 4 - 1 ANCORETES Alineación oficial del equipo 'ANCORETES' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Unstoppables

Goles Goles

  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Corria el minut 78 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Josep Gramunt, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): En Josep Gramunt es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jürgen Reinl va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Teunis Sytsma va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Unstoppables va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aurelio Derks va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Teunis Sytsma.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Aurelio Derks, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivan Licul.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martín Marinkovic es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sadık Bartık de Unstoppables amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ANCORETES

Goles Goles

  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): En Aurélio Virtuoso va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Edgar Roseau la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a ANCORETES prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Luigi Di Cosmo.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Víctor Miguel Jiménez va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jürgen Reinl no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Quim Germano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Kalle Olkkola de ANCORETES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): El jugador de ANCORETES Pablo Passarella va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Luigi Di Cosmo va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 48 (Lesión): ANCORETES es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Víctor Miguel Jiménez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alan Dunand al camp.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81 de partit, el jugador Quim Germano de ANCORETES es va lesionar lleugerament però va poder continuar.