Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jeviatas_del_santo_fly (490531) - Rayo La Bouza (30556) » 147705471: T22/J8/VIII

Liga 147705471 Información oficial sobre el partido 147705471 en Hattrick

29.12.2007 15:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 8 / VIII.231 (54032)

Jeviatas_del_santo_fly Alineación oficial del equipo 'Jeviatas_del_santo_fly' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Mandiyú Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Mandiyú' en el partido
José Escrivà (38') 1 - 0
Per Hösten (80') 2 - 0
Jeviatas_del_santo_fly Alineación oficial del equipo 'Jeviatas_del_santo_fly' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Mandiyú Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Mandiyú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jeviatas_del_santo_fly Alineación oficial del equipo 'Jeviatas_del_santo_fly' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Mandiyú Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Mandiyú' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jeviatas_del_santo_fly

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de José Escrivà, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Jeviatas_del_santo_ va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Per Hösten, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Per Hösten va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gustavo González va entorpir al marcador d'en Gertheo Bagolini per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Krzysiek Poniewierski quasi dona a Jeviatas_del_santo_ l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Krzysiek Poniewierski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Jeviatas_del_santo_ que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Gertheo Bagolini, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Per Hösten va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Jeviatas_del_santo_ estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Club Deportivo Mandiyú

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tuomas Paronen quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 250 Minuto 82 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Mandiyú van pujar a rematar. Però en Tuomas Paronen la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robert Lagerquist de Mandiyú va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miquel Moreno Arteaga de Mandiyú la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Corda de Mandiyú va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.