Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Machthing (779973) - Imprevisibles (778617) » 147675220: T22/J1/VIII

Liga 147675220 Información oficial sobre el partido 147675220 en Hattrick

10.11.2007 15:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / VIII.141 (53942)

Los Crazys Alineación oficial del equipo 'Los Crazys' en el partido 1 - 0 Mataro United Alineación oficial del equipo 'Mataro United' en el partido
Kari Paavilainen (90') 1 - 0
Los Crazys Alineación oficial del equipo 'Los Crazys' en el partido 1 - 0 Mataro United Alineación oficial del equipo 'Mataro United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Crazys Alineación oficial del equipo 'Los Crazys' en el partido 2 - 0 Mataro United Alineación oficial del equipo 'Mataro United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Crazys

Goles Goles

  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Kari Paavilainen de Crazys aconseguir un gol al minut 90 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Julian Aminger del Crazys ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Kadir Delikanlı va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Crazys se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Diego Cañete va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Kadir Delikanlı del Crazys ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pablo Fresneda, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Patrice Fontaine! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85, Ignasi Farré de Crazys es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, OK potente): Kadir Delikanlı no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Mataro United

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Mataro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 28, però el xut de Andreas Larsson des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Mataro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Jop Grimmius va quedar-se sol davant el porter Fabio Grammegna, però aquest va poder aturar el xut.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): Mataro va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Yoan Prince va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Karl-Walter Hirner de Mataro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miloš Zahálka.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): João Pereira de Mataro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.