Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Futbolin (1365329) - Real Cabras FC (1436704) » 147660934: T22/J13/VIII

Liga 147660934 Información oficial sobre el partido 147660934 en Hattrick

02.02.2008 15:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 13 / VIII.95 (53896)

C.F.Futbolin Alineación oficial del equipo 'C.F.Futbolin' en el partido 2 - 3 Alejo's team Alineación oficial del equipo 'Alejo's team' en el partido
Sergiu Ghitã (18') 1 - 0
1 - 1 Harald Silfwerer (19')
Jami Koskinen (25') 2 - 1
2 - 2 Alejandro Sánchez (31')
2 - 3 Ognjen Desnica (89')
C.F.Futbolin Alineación oficial del equipo 'C.F.Futbolin' en el partido 2 - 3 Alejo's team Alineación oficial del equipo 'Alejo's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F.Futbolin Alineación oficial del equipo 'C.F.Futbolin' en el partido 1 - 3 Alejo's team Alineación oficial del equipo 'Alejo's team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Futbolin

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Sergiu Ghitã, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. C.F.Futbolin es posava per davant!
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): C.F.Futbolin va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 25 Jami Koskinen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ognjen Desnica no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cristoforo Crippa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergiu Ghitã.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Era el minut 78 quan després d'una dura entrada, el jugador Jami Koskinen de C.F.Futbolin s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de C.F.Futbolin, en Cristoforo Crippa, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Sergiu Ghitã maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Alejo's team

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 19, quan Harald Silfwerer va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Alejandro Sánchez per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Alejos va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 89. Ognjen Desnica va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Paco Moro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 85 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Jordan van der Berken al minut 85 semblava entrar, però Per Yding va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Alejos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 86, quan Jorge Meneses va quedar-se sol davant el porter Per Yding, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Alejos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 88, quan Harald Silfwerer va quedar-se sol davant el porter Per Yding, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Meneses de Alejos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 90 (Lesión): El jugador de Alejos Jorge Meneses va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Sulivan Duret va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Tomislav Bubica va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.