Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Amigos Amenazas S.A.D (119874) - EQUIPO P (121298) » 147628943: T22/J13/VII

Liga 147628943 Información oficial sobre el partido 147628943 en Hattrick

02.02.2008 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 13 / VII.1023 (39059)

Fc Hospi Alineación oficial del equipo 'Fc Hospi ' en el partido 0 - 1 Fumetas Alineación oficial del equipo 'Fumetas' en el partido
0 - 1 Ernesto Ruella (6')
Fc Hospi Alineación oficial del equipo 'Fc Hospi ' en el partido 0 - 1 Fumetas Alineación oficial del equipo 'Fumetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Hospi Alineación oficial del equipo 'Fc Hospi ' en el partido 1 - 0 Fumetas Alineación oficial del equipo 'Fumetas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Hospi

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Hospi enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniel Avellí de Hospi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hektor Geeser de Hospi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Avellí es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Oscar Parreño va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Hospi puguin veure en Michi Seckinger jugant de nou; ja que al minut 35 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Óscar Mas el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Fumetas

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): Fumetas sabia com jugar al contraatac, i al minut 6, Ernesto Ruella va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Daniel Avellí va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Fumetas van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Terry Constant no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paul Hug de Fumetas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Per Berg Briese de Fumetas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Carlo Gasbarro de Fumetas va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Julio Ribera va entrar en el seu lloc.