Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc Puerto Moral (988104) - Omega K (486874) » 147618469: T22/J7/VII

Liga 147618469 Información oficial sobre el partido 147618469 en Hattrick

22.12.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / VII.991 (39027)

monguis Alineación oficial del equipo 'monguis' en el partido 5 - 1 Vertigo F.C. Alineación oficial del equipo 'Vertigo F.C.' en el partido
Carlos Portas (18') 1 - 0
1 - 1 Jakob Esposito (28')
Luciano David Toledo (45') 2 - 1
Lan Nuon (58') 3 - 1
Gonzalo Martínez (67') 4 - 1
Tancredo Hernández (72') 5 - 1
monguis Alineación oficial del equipo 'monguis' en el partido 5 - 1 Vertigo F.C. Alineación oficial del equipo 'Vertigo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
monguis Alineación oficial del equipo 'monguis' en el partido 2 - 1 Vertigo F.C. Alineación oficial del equipo 'Vertigo F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,0 % 9,2 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

monguis

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els seguidors del monguis contenien la respiració mentre en Carlos Portas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 45 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luciano David Toledo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del monguis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 45.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): monguis va aconseguir el 3 - 1 quan Lan Nuon va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan monguis va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gonzalo Martínez des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de monguis pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tancredo Hernández va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de monguis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Adriano Viegas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Anxo da Penela de monguis va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luciano David Toledo va prendre el seu rol al minut 31.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que José del Bosco tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Lan Nuon va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Vertigo F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Jakob Esposito que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Sylvain Pillard va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 37. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 208 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bruno Mercier va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Gonzalo Zaldivar aquest no va estar a l'altura.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ond Váradi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Sylvain Pillard va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jakob Esposito de Vertigo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrián Brusca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Adrián Brusca va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 79 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Sylvain Pillard, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.