Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gato romero (123942) - Cayetanos Fc (308309) » 147614323: T22/J9/VII

Liga 147614323 Información oficial sobre el partido 147614323 en Hattrick

05.01.2008 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / VII.984 (39020)

gato romero Alineación oficial del equipo 'gato romero' en el partido 1 - 3 C. D. Montcada Alineación oficial del equipo 'C. D. Montcada' en el partido
0 - 1 Leoncio Iragorria (4')
0 - 2 Jesper Terp (62')
Rik Kr? (74') 1 - 2
1 - 3 Leoncio Iragorria (84')
gato romero Alineación oficial del equipo 'gato romero' en el partido 1 - 3 C. D. Montcada Alineación oficial del equipo 'C. D. Montcada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
gato romero Alineación oficial del equipo 'gato romero' en el partido 1 - 3 C. D. Montcada Alineación oficial del equipo 'C. D. Montcada' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gato romero

Goles Goles

  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 74 minuts quan Luis Méndez va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Rik Krč, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Cayetano Yauri va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Juan Alfonso Alonso Ambrona, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Montcada, però Luis Méndez no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomas Liedskog de romero va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C. D. Montcada

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Leoncio Iragorria va posar els visitants Montcada per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Jesper Terp va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 0 - 2 per a Montcada.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Leoncio Iragorria, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, el Montcada va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Leoncio Iragorria s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Jesper Terp de Montcada va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 Bruno Cosentino va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Raúl Hernández, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leoncio Iragorria.