Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D Pasotas (122185) - FC CASTIGADOR (990228) » 147601068: T22/J5/VII

Liga 147601068 Información oficial sobre el partido 147601068 en Hattrick

08.12.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 5 / VII.942 (38978)

Gatos_Voladores Alineación oficial del equipo 'Gatos_Voladores' en el partido 3 - 1 Makarron FC Alineación oficial del equipo 'Makarron FC' en el partido
0 - 1 Alessandro Rubio (8')
Juan Portea (20') 1 - 1
Ismail Yaseen (52') 2 - 1
Jesús Serrano (73') 3 - 1
Gatos_Voladores Alineación oficial del equipo 'Gatos_Voladores' en el partido 3 - 1 Makarron FC Alineación oficial del equipo 'Makarron FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gatos_Voladores Alineación oficial del equipo 'Gatos_Voladores' en el partido 4 - 0 Makarron FC Alineación oficial del equipo 'Makarron FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gatos_Voladores

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Juan Portea s'emportà una gran ovació del públic local al minut 20, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 120 Minuto 52 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 52, indicava inequívocament que en Ismail Yaseen va saber trobar la xarxa rival. Gatos desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Jesús Serrano va augmentar l'avantatge de Gatos a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Laurentiu Bogatu del Gatos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Juan Portea del Gatos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Jesús Serrano va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gatos.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Aldo Pisani una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Rodrigo Furnas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 234 Minuto 81 (Ocasión de penalti): Al minut 81 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Ismail Yaseen, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Moses Denissen.
  • 513 Minuto 21 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moses Denissen de Gatos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Portea de Gatos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emanuel Ooms de Gatos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Makarron FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Makarron va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alessandro Rubio aconseguint el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Arlindo Pinhal de Makarron va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): Arlindo Pinhal va sortir coix del terreny de joc, substituït per Pere Fabra. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Ulrich Zohmann ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.