Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Panxuts (795791) - reuslive (49370) » 147595094: T22/J4/VII

Liga 147595094 Información oficial sobre el partido 147595094 en Hattrick

01.12.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / VII.924 (38960)

Els Panxuts Alineación oficial del equipo 'Els Panxuts' en el partido 0 - 2 castañedo f.c. Alineación oficial del equipo 'castañedo f.c.' en el partido
0 - 1 David Carlos Fernández (11')
0 - 2 David Carlos Fernández (49')
Els Panxuts Alineación oficial del equipo 'Els Panxuts' en el partido 0 - 2 castañedo f.c. Alineación oficial del equipo 'castañedo f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Els Panxuts Alineación oficial del equipo 'Els Panxuts' en el partido 1 - 1 castañedo f.c. Alineación oficial del equipo 'castañedo f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,1 % 61,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Panxuts

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Burak Niyazi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Miłosław Danecki no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Naya de Panxuts va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hartwig Heschtera.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Montesinos de Panxuts la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Hartwig Heschtera va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Panxuts es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

castañedo f.c.

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, castañedo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan David Carlos Fernández es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 49 de partit va donar a castañedo l'avantatge per 0 - 2. David Carlos Fernández en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Johan Orenstad quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Simon Bocquier, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Gonzalo Molina quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Simon Bocquier, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Daniele Pettograsso de castañedo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roald Ås de castañedo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): castañedo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Íñigo Tobaja no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Xuan González al camp.