Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

elmaxtis (119048) - Guillerminho Team (776589) » 147591709: T22/J14/VII

Liga 147591709 Información oficial sobre el partido 147591709 en Hattrick

09.02.2008 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 14 / VII.915 (38951)

Los CraCKS Do FucHiboL Alineación oficial del equipo 'Los CraCKS Do FucHiboL' en el partido 3 - 0 O Rei "Ro" Alineación oficial del equipo 'O Rei "Ro"' en el partido
Paolo Lenherr (19') 1 - 0
Paolo Lenherr (55') 2 - 0
Tommy Svinth (65') 3 - 0
Los CraCKS Do FucHiboL Alineación oficial del equipo 'Los CraCKS Do FucHiboL' en el partido 3 - 0 O Rei "Ro" Alineación oficial del equipo 'O Rei "Ro"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los CraCKS Do FucHiboL Alineación oficial del equipo 'Los CraCKS Do FucHiboL' en el partido 2 - 0 O Rei "Ro" Alineación oficial del equipo 'O Rei "Ro"' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los CraCKS Do FucHiboL

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): FucHiboL, atacant per l'esquerra al minut 19, va aprofitar el magnífic llançament de Paolo Lenherr per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FucHiboL pel centre va donar un gran resultat: el gol de Paolo Lenherr va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): FucHiboL va aconseguir el 3 - 0 quan Tommy Svinth va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): FucHiboL va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Hugo Barata va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hugo Barata de FucHiboL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Lenherr de FucHiboL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Svein Karlsen de FucHiboL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Hugo Barata de FucHiboL per doble groga al minut 82.

O Rei "Ro"

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Andrea Leidig no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Dorel Neagu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agostino Fata de "Ro" la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christopher Barker.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 63 (Lesión (no subst.)): Els seguidors de "Ro" es van desanimar perquè no hi havia cap suplent per a en Bonifác Deme, que es va haver de retirar lesionat.
  • Minuto 63 (Jugador de campo como portero): Vítor da Costa es va veure obligat a provar sort com a porter.
  • 096 Minuto 83 (Lesión (no subst.)): Amadee Thürlemann de "Ro" va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!