Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

I.A.Publicidad (311859) - Siempre Real Oviedo (798436) » 147554669: T22/J7/VII

Liga 147554669 Información oficial sobre el partido 147554669 en Hattrick

22.12.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / VII.806 (38842)

Grayskull Alineación oficial del equipo 'Grayskull' en el partido 1 - 3 Suicidios Montefrio Alineación oficial del equipo 'Suicidios Montefrio' en el partido
0 - 1 Ginés Grijalva (16')
0 - 2 Giuseppino Messineo (17')
0 - 3 Giuseppino Messineo (34')
José Ángel Ossorno (85') 1 - 3
Grayskull Alineación oficial del equipo 'Grayskull' en el partido 1 - 3 Suicidios Montefrio Alineación oficial del equipo 'Suicidios Montefrio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Grayskull Alineación oficial del equipo 'Grayskull' en el partido 1 - 1 Suicidios Montefrio Alineación oficial del equipo 'Suicidios Montefrio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,7 % 75,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grayskull

Goles Goles

  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Grayskull va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en José Ángel Ossorno, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Horacio Balenciaga de Grayskull va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 240 Minuto 45 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Grayskull van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 45 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gonçal Reyna, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Carlos Montagut de Grayskull va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Montagut de Grayskull la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Horacio Balenciaga de Grayskull amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Grayskull es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ainārs Helmanis no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Emiel Burg al camp.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): Horacio Balenciaga va sortir coix del terreny de joc, substituït per Mario Ortega. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Dario Bognetti va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Suicidios Montefrio

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Guillaume Travers estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ginés Grijalva va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 16.
  • 184 Minuto 17 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Suicidios per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 17. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Giuseppino Messineo. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Suicidios va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Giuseppino Messineo.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Giuseppino Messineo marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Guillaume Travers que va xutar a fora per molt poc.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Cesare Spataro al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en Frank Miano va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cesare Spataro.