Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Asamrane (120895) - Heres S.A. (1336880) » 147540175: T22/J6/VII

Liga 147540175 Información oficial sobre el partido 147540175 en Hattrick

15.12.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 6 / VII.757 (38793)

Deportivo AJC Alineación oficial del equipo 'Deportivo AJC' en el partido 2 - 0 Petites llagostes Alineación oficial del equipo 'Petites llagostes' en el partido
Alexandre Villouta (76') 1 - 0
Aleksander Bojke (84') 2 - 0
Deportivo AJC Alineación oficial del equipo 'Deportivo AJC' en el partido 2 - 0 Petites llagostes Alineación oficial del equipo 'Petites llagostes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Deportivo AJC Alineación oficial del equipo 'Deportivo AJC' en el partido 5 - 0 Petites llagostes Alineación oficial del equipo 'Petites llagostes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo AJC

Goles Goles

  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Alexandre Villouta va donar a Deportivo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Aleksander Bojke va incrementar l'avantatge de Deportivo amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aleksander Bojke! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Alberto Lo Bianco Corrado del Deportivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Casper Schøler. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Petites llagostes

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): El llagostes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 5, però en Olympio Lustrinelli va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el llagostes sortien al contraatac. La falta llançada per Harmen Moelands va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Niko Salmivainio de llagostes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90 de partit, Niko Salmivainio de llagostes va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Al minut 6, Olympio Lustrinelli de llagostes es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Olympio Lustrinelli de llagostes va abandonar el terreny de joc després de 79 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Teófilo Salvador va entrar en el seu lloc.