Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adritaker (121374) - halo 4 .fc real (777719) » 147528239: T22/J1/VII

Liga 147528239 Información oficial sobre el partido 147528239 en Hattrick

10.11.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / VII.722 (38758)

Les Corts F.C. Alineación oficial del equipo 'Les Corts F.C.' en el partido 1 - 0 FCBordaberri Alineación oficial del equipo 'FCBordaberri' en el partido
Gerardo Figueiredo (13') 1 - 0
Les Corts F.C. Alineación oficial del equipo 'Les Corts F.C.' en el partido 1 - 0 FCBordaberri Alineación oficial del equipo 'FCBordaberri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Les Corts F.C. Alineación oficial del equipo 'Les Corts F.C.' en el partido 1 - 0 FCBordaberri Alineación oficial del equipo 'FCBordaberri' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Corts F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Corts contenien la respiració mentre en Gerardo Figueiredo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Cirilo Campos del Corts ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Aristidis Mpampatsikos va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Cirilo Campos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): En Alejandro Mansilla ocupà el lloc d'en Eduardo Llorca al 59 minuts, dos minuts després que el jugador de Corts quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

FCBordaberri

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Óscar Quaresma quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Jon Lancée al minut 65 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): FCBordaberri van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Óscar Quaresma va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Felix Saules de FCBordaberri es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75, Mário Pacheco de FCBordaberri va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kåre Haraldseid de FCBordaberri es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.