Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D.Vizcaya (488089) - Mikael F.C (798251) » 147506280: T22/J9/VII

Liga 147506280 Información oficial sobre el partido 147506280 en Hattrick

05.01.2008 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / VII.662 (38698)

Atco. Príncipe de Egipto Alineación oficial del equipo 'Atco. Príncipe de Egipto' en el partido 1 - 2 Malaga Fantasy Alineación oficial del equipo 'Malaga Fantasy' en el partido
0 - 1 Vladimiro Rayón (53')
0 - 2 Martin Pablo Grafitte (61')
Luis Válido (80') 1 - 2
Atco. Príncipe de Egipto Alineación oficial del equipo 'Atco. Príncipe de Egipto' en el partido 1 - 2 Malaga Fantasy Alineación oficial del equipo 'Malaga Fantasy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atco. Príncipe de Egipto Alineación oficial del equipo 'Atco. Príncipe de Egipto' en el partido 0 - 6 Malaga Fantasy Alineación oficial del equipo 'Malaga Fantasy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atco. Príncipe de Egipto

Goles Goles

  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Als 80 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Príncipe va acabar amb la pilota als peus de Luis Válido que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Shawn Brown de Príncipe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Cabezudo de Príncipe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Gonzalo Hontiveros ocupà el lloc d'en Nick von Rohr al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de Príncipe quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Malaga Fantasy

Goles Goles

  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Fantasy va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 53. Vladimiro Rayón va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Bartek Bagniewski el va rematar Martin Pablo Grafitte amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Martin Pablo Grafitte va estar a punt de posar per davant a Fantasy amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Pellicer va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luis Válido no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marcin Dzienniak estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): El Fantasy va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 32 amb un llançament de falta perillós. En Bartek Bagniewski però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Martin Pablo Grafitte va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Vladimiro Rayón al minut 56, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): José Alberto Cabaços, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Fantasy va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Martin Pablo Grafitte es va quedar sol davant del porter, al minut 70. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcin Dzienniak de Fantasy es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 87 va fer que Vladimiro Rayón de Fantasy hagués d'abandonar el terreny de joc. Alejandro Olivares va entrar al terreny de joc per suplir-lo.