Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cojitrancos FC (438579) - Roda de Barà S.B (485389) » 147482455: T22/J5/VII

Liga 147482455 Información oficial sobre el partido 147482455 en Hattrick

08.12.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 5 / VII.592 (38628)

Os zorros da Retorta Alineación oficial del equipo 'Os zorros da Retorta' en el partido 1 - 0 C.D.Carboneras de Guadazaón Alineación oficial del equipo 'C.D.Carboneras de Guadazaón' en el partido
Sergio Paisano (23') 1 - 0
Os zorros da Retorta Alineación oficial del equipo 'Os zorros da Retorta' en el partido 1 - 0 C.D.Carboneras de Guadazaón Alineación oficial del equipo 'C.D.Carboneras de Guadazaón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Os zorros da Retorta Alineación oficial del equipo 'Os zorros da Retorta' en el partido 5 - 0 C.D.Carboneras de Guadazaón Alineación oficial del equipo 'C.D.Carboneras de Guadazaón' en el partido
Es un cenizo 5.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os zorros da Retorta

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Sergio Paisano va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Retorta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rubén Sahún va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Tomás Ibarluce va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Senén Colmelo va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Enrique Abbiati, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Roberto Cara, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergio Paisano va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Eduardo Moreno es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Rubén Sahún, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, Enrique Abbiati gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo Moreno de Retorta es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Paisano de Retorta es va guanyar la targeta groga merescudament.

C.D.Carboneras de Guadazaón

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.D.Carboneras va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuel Antonio Garostidi va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaume Gascon de C.D.Carboneras es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): David Sánchez Zarzosa de C.D.Carboneras va abandonar el terreny de joc després de 35 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Antonio Galindo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jorge Fernando Huelgues, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jesús Iziz no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.