Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Campos Team Balompie (310390) - Sporting Heracles (775120) » 147479574: T22/J11/VII

Liga 147479574 Información oficial sobre el partido 147479574 en Hattrick

19.01.2008 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 11 / VII.577 (38613)

Al patadón parriba laostia F.C. Alineación oficial del equipo 'Al patadón parriba laostia F.C.' en el partido 0 - 1 Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido
0 - 1 Casper Lyngaa (49')
Al patadón parriba laostia F.C. Alineación oficial del equipo 'Al patadón parriba laostia F.C.' en el partido 0 - 1 Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al patadón parriba laostia F.C. Alineación oficial del equipo 'Al patadón parriba laostia F.C.' en el partido 0 - 2 Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al patadón parriba laostia F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): patadón va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Pere Altimira va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en David Lacruz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El patadón va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Stefan Riess va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Omer Frebourg quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): El jugador de patadón Pere Altimira va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Marcos Gago va entrar en el seu lloc.

Sporting Heracles

Goles Goles

  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Casper Lyngaa quedar desmarcat i marcar per a Sporting al minut 49. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carlos Barreiro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Carlos Barreiro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Valiente Gonzalez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Carlos Barreiro després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Valiente Gonzalez va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giorgio Demartini.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Barreiro de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.