Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

depuntayparriba (485693) - F.C. Calvelle (1460410) » 147476808: T22/J6/VII

Liga 147476808 Información oficial sobre el partido 147476808 en Hattrick

15.12.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 6 / VII.575 (38611)

depuntayparriba Alineación oficial del equipo 'depuntayparriba' en el partido 2 - 3 C.D.Spartak Pajaros Alineación oficial del equipo 'C.D.Spartak Pajaros' en el partido
Ken Bergant (5') 1 - 0
1 - 1 Guifré Marín Díez (15')
Ángel Andrés Escriche (35') 2 - 1
2 - 2 Francisco Manuel Estébanez (47')
2 - 3 Francisco Manuel Estébanez (61')
depuntayparriba Alineación oficial del equipo 'depuntayparriba' en el partido 2 - 3 C.D.Spartak Pajaros Alineación oficial del equipo 'C.D.Spartak Pajaros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
depuntayparriba Alineación oficial del equipo 'depuntayparriba' en el partido 5 - 1 C.D.Spartak Pajaros Alineación oficial del equipo 'C.D.Spartak Pajaros' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

depuntayparriba

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ken Bergant de depuntayparriba aconseguir un gol al minut 5 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Ángel Andrés Escriche va donar a depuntayparriba un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Izaak de Hoon va estar a punt d'avançar els locals al minut 57 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 8 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ken Bergant va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mario Cisneros.
  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Després de 27 minuts jugats, Esteban Pérez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Anders Lövbeck.

C.D.Spartak Pajaros

Goles Goles

  • 164 Minuto 15 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Guifré Marín Díez de C.D.Spartak va marcar de penal l'empat al minut 15.
  • 137 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Célio Mariano va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 47 de joc. Francisco Manuel Estébanez es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): C.D.Spartak agafava avantatge al minut 61 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Francisco Manuel Estébanez amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Célio Mariano, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): C.D.Spartak va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 51, quan Guifré Marín Díez va quedar-se sol davant el porter Donald Klein, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Izaak de Hoon no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Santiago Navajas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Petteri Tolamaa de C.D.Spartak amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Almario de C.D.Spartak va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.