Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gambiteros F.C. (493433) - F.C. Llibertat (799441) » 147473666: T22/J2/VII

Liga 147473666 Información oficial sobre el partido 147473666 en Hattrick

17.11.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 2 / VII.560 (38596)

boadilla cf Alineación oficial del equipo 'boadilla cf' en el partido 2 - 1 F.C. Llibertat Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertat ' en el partido
0 - 1 Ilyas Mader (59')
Leonard Zobek (73') 1 - 1
Leonard Zobek (82') 2 - 1
boadilla cf Alineación oficial del equipo 'boadilla cf' en el partido 2 - 1 F.C. Llibertat Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertat ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
boadilla cf Alineación oficial del equipo 'boadilla cf' en el partido 1 - 1 F.C. Llibertat Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertat ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,6 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

boadilla cf

Goles Goles

  • 136 Minuto 73 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Winifredo Graham encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Leonard Zobek anotar per a boadilla el 1 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): boadilla prenia la batuta de l'encontre al minut 82, quan en Leonard Zobek va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Thibault Blein va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de boadilla se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Hugo Nascimento va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de boadilla se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): boadilla va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Servet Günçiçeği va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cemal Feray.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yannis Margueritte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Yannis Margueritte va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

F.C. Llibertat

Goles Goles

  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Passats 59 minuts de partit, Llibertat es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ilyas Mader es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Llibertat que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Santiago Gil, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Markku Rautasalo de Llibertat va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 69 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 209 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Göksel Togay va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Paul O'Connell. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sepp Habenichts de Llibertat es va emportar una amonestació al minut 2 per provocar un rival.