Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LVTEAM (314500) - Celta de Vigoo (440414) » 147468910: T22/J8/VII

Liga 147468910 Información oficial sobre el partido 147468910 en Hattrick

29.12.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 8 / VII.550 (38586)

Samba Dream F.C. Alineación oficial del equipo 'Samba Dream F.C.' en el partido 0 - 4 Los anguards Alineación oficial del equipo 'Los anguards' en el partido
0 - 1 Vincent Osterwalder (11')
0 - 2 Vincent Osterwalder (22')
0 - 3 Aníbal González (37')
0 - 4 Patrik Olsson (59')
Samba Dream F.C. Alineación oficial del equipo 'Samba Dream F.C.' en el partido 0 - 4 Los anguards Alineación oficial del equipo 'Los anguards' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Samba Dream F.C. Alineación oficial del equipo 'Samba Dream F.C.' en el partido 0 - 5 Los anguards Alineación oficial del equipo 'Los anguards' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samba Dream F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Samba va anar a parar a la dreta de l'atac on en Oriol Piqué, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Odilón Aguiar de Samba va abandonar el terreny de joc després de 66 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jaime Rodríguez va entrar en el seu lloc.

Los anguards

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Vincent Osterwalder que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a anguards.
  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Franz Haren la va rematar Vincent Osterwalder amb una magnífica volea que va fer pujar per a anguards el 0 - 2.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Aníbal González des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Patrik Olsson de anguards l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 59 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miel Schoenmaker. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Franz Haren. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Patrik Olsson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Jim Møller va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jim Møller es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Franz Haren de anguards la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Vincent Osterwalder s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.