Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catetos FC (124519) - Pistacho C.F. (776868) » 147444682: T22/J4/VII

Liga 147444682 Información oficial sobre el partido 147444682 en Hattrick

01.12.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / VII.476 (38512)

F. C. Alejandra Alineación oficial del equipo 'F. C. Alejandra' en el partido 2 - 1 Alaún Alineación oficial del equipo 'Alaún' en el partido
0 - 1 Ramón Hernández (29')
Abdul Valderrama (34') 1 - 1
David Prado (84') 2 - 1
F. C. Alejandra Alineación oficial del equipo 'F. C. Alejandra' en el partido 2 - 1 Alaún Alineación oficial del equipo 'Alaún' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F. C. Alejandra Alineación oficial del equipo 'F. C. Alejandra' en el partido 0 - 3 Alaún Alineación oficial del equipo 'Alaún' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Alejandra

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Alejandra va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Abdul Valderrama va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 120 Minuto 84 (Gol de falta): Alejandra va agafar avantatge al minut 84 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment David Prado fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Víctor Miguel Pajarel va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marc Coll va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Casiano Desvola va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Abdul Valderrama de Alejandra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 55 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Rafel Falguera, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Alaún

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ramón Hernández quedar desmarcat i marcar per a Alaún al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de David Prado, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alfonso Villaño no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francisco Zapata ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 62, quan en Ramón Hernández va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Miguel Pajarel de Alaún la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Hernández de Alaún es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): El jugador de Alaún Roger Alcalde va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pablo Bazan va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): Víctor Miguel Pajarel no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.