Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Firulais ha vuelto (992588) - cartaojal city (440756) » 147402228: T22/J12/VII

Liga 147402228 Información oficial sobre el partido 147402228 en Hattrick

26.01.2008 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 12 / VII.348 (38384)

Matarife FC Alineación oficial del equipo 'Matarife FC' en el partido 5 - 0 Real Ratonera Alineación oficial del equipo 'Real Ratonera' en el partido
Jannes Pollhammer (28') 1 - 0
Otto Gajowiak (34') 2 - 0
Yonatan Shivhon (39') 3 - 0
Otto Gajowiak (80') 4 - 0
Yonatan Shivhon (90') 5 - 0
Matarife FC Alineación oficial del equipo 'Matarife FC' en el partido 5 - 0 Real Ratonera Alineación oficial del equipo 'Real Ratonera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Matarife FC Alineación oficial del equipo 'Matarife FC' en el partido 5 - 0 Real Ratonera Alineación oficial del equipo 'Real Ratonera' en el partido
Tiene un resultado normal 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matarife FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Matarife va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jannes Pollhammer va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 105 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Yonatan Shivhon va descol·locar totalment la defensa contrària i Otto Gajowiak no va perdonar i va marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Yonatan Shivhon, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Matarife.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Otto Gajowiak va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Matarife va aconseguir el 5 - 0 quan Yonatan Shivhon va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Jaime Dalpas gairebé va marcar per a Matarife des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jannes Pollhammer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eduardo Venega de Matarife va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eduardo Venega va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bernardo Navarro de Matarife es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 90 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Otto Gajowiak va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Real Ratonera

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Ratonera sortien al contraatac. La falta llançada per Juan José Barriga va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Luis Ubilla de Ratonera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Era el minut 13 quan després d'una dura entrada, el jugador Martí Enrich de Ratonera s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, Ricardo Albuquerque de Ratonera es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.