Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lo k quieras (778323) - Pegasso (124496) » 147383216: T22/J12/VII

Liga 147383216 Información oficial sobre el partido 147383216 en Hattrick

26.01.2008 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 12 / VII.291 (38327)

Xorxi's Team Alineación oficial del equipo 'Xorxi's Team' en el partido 1 - 1 guiyeteam Alineación oficial del equipo 'guiyeteam' en el partido
0 - 1 Eric Harvey (4')
Florian Élice (9') 1 - 1
Xorxi's Team Alineación oficial del equipo 'Xorxi's Team' en el partido 1 - 1 guiyeteam Alineación oficial del equipo 'guiyeteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xorxi's Team Alineación oficial del equipo 'Xorxi's Team' en el partido 1 - 2 guiyeteam Alineación oficial del equipo 'guiyeteam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,8 % 73,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xorxi's Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Xorxis s'esgargamellaven dempeus per esperonar Florian Élice que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 9 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a Xorxis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per László Bárdos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Florian Élice! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, László Bárdos va estar a punt d'avançar els locals al minut 85 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mika Höglund de Xorxis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

guiyeteam

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Çağrı Zuhur va treure un córner llarg cap al segon pal que en Eric Harvey, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): guiyeteam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Dawid Glapka va quedar-se sol davant el porter Gonzalo Ortega Gutiérrez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de guiyeteam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gaudenzio Salvati, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de guiyeteam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bo Irbom va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Knut Haug va sortir coix del terreny de joc, substituït per Redbad Metternich. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.